hvad

hvem

Torden & Lynild er et designbureau, som skaber stærke narrative rum til udstillinger, scenekunst mm. Vi leverer alt fra koncepter til samlede designentrepriser. Vores fokus er altid at skabe helhedsoplevelser, som engagerer og beriger publikum. Alle koncepter skabes i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi allierer os med de bedste indenfor lys, lyd, film, digitalt design mm. Sammen udfordrer vi os selv og vores kunder til at skabe de bedste oplevelser til publikum. 

Torden & Lynild er et designbureau, som skaber stærke narrative rum til udstillinger, scenekunst mm. Vi leverer alt fra koncepter til samlede designentrepriser. Vores fokus er altid at skabe helhedsoplevelser, som engagerer og beriger publikum. Alle koncepter skabes i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi allierer os med de bedste indenfor lys, lyd, film, digitalt design mm.
Sammen udfordrer vi os selv og vores kunder til at skabe de bedste oplevelser til publikum. 

hjerne
lynet-1

hvem

Scenograf Sigrid Bennike og industriel designer Sebastian Tingkær mødte hinanden i 2008 og startede Torden & Lynild året efter med visionen om, at deres fælles baggrund i teater, film, design og dramaturgi kunne noget særligt. Første produktion var en turné-scenografi, som blev bygget hjemme i stuen. Senere er Torden & Lynild vokset til et stærkt tegnestue-team, som har løst en lang række opgaver på museer, teatre mm. 

Scenograf Sigrid Bennike og industriel designer Sebastian Tingkær mødte hinanden i 2008 og startede Torden & Lynild året efter med visionen om, at deres fælles baggrund i teater, film, design og dramaturgi kunne noget særligt. Første produktion var en turné-scenografi, som blev bygget hjemme i stuen. Senere er Torden & Lynild vokset til et stærkt tegnestue-team, som har vi løst en lang række opgaver på museer, teatre mm. 

Sigrid low res

Sigrid Bennike
CEO

sigrid@tordenoglynild.net
+45 27203593 

Sebastian low res

Sebastian D. Tingkær
Kreativ direktør

sebastian@tordenoglynild.net
+45 26 200 888

Zofia low res

zofia zelazny 
Arkitekt

zofia@tordenoglynild.net
+45 42704478

Rasmus low res

rasmus brusgaard hansen
Arkitekt

rasmus@tordenoglynild.net
+45 61675343
Hvordan

fortælling

Først finder vi den gode historie og måden den skal fortælles på. Dramaturgien og narrativet er vores DNA – det er dér, det hele begynder. Hvad er det for en rejse de besøgende skal ud på, og hvad møder de undervejs?

design

Nu går designprocessen i gang. Form og udtryk udvikles altid ud fra narrativet og ikke omvendt. Vi skaber hver gang en særlig visuel stil, som giver den færdige oplevelse sit helt eget univers.

realisering

Efter design kommer realisering. Budgettet og tidsplanen skal holdes. Mange forskellige håndværkere sættes i gang. Der skal vælges de rigtige detaljeløsninger, så kvalitet og finish er i top inden vi når åbningen, 
og alt står klar til publikum!

Torden & Lynild
Bygmestervej 2, 2.tv.
2400 København NV
Denmark

CVR 39290952

(+45) 2720 3593

 

Torden & Lynild
Bygmestervej 2, 2.tv.
2400 København NV

CVR 39290952

(+45) 27203593

HAR DU SPØRGSMÅL, ER NYSGERRIG, ELLER HAR ET PROJEKT, SÅ SKRIV GERNE TIL OS PÅ

info@tordenoglynild.net